Webbinarium med Steve Rose: Kommunikation i kroppslig och taktil form

Onsdag den 20 april är datumet för del tre i Deafblind Internationals serie om kommunikation och medfödd dövblindhet. Det här webbinariet baserar sig på forskning och på Steve Roses idéer och tankar (2021) om hur personer med dövblindhet lär sig utveckla kommunikation i kroppslig och taktil form.

Målgruppen för webbinariet är familjemedlemmar till barn och vuxna som har medfödd dövblindhet eller till personer som har ett begränsat tal- eller teckenspråk och som vill utveckla sin egen kommunikationsförmåga och färdigheter tillsammans med den familjemedlem som har dövblindhet.

Steve Rose är tal- och språkterapeut och konsult inom dövblindfältet i Storbritannien. Delaktiga i webbinariet är också Hellen Shakele (Zambia), Cosmas Goliati (Malawi) och Helle Buelund Selling (Danmark).

För deltagare i Europa och Afrikas tidzon äger webbinariet rum den 20 april klockan 13-15. Seminariespråket är engelska. Föranmälan är ett krav.

 

Kommunikationsnätverket inom Deafblind International (DbI) är ett av de äldsta och startades som en arbetsgrupp 1989. I dag har arbetsgruppen ändrat form till ett nätverk öppet för dem med intresse för kommunikationsområdet. Du kan läsa om alla DbI:s nätverksaktiviteter i magasinet DbI Review som ges ut digitalt två gånger per år.