Välkommen till öppet hus för Lena Göransson!

Det är dags för Lena Göransson att bli tidsmiljonär. Lena har gjort stort avtryck inom hörsel- och dövområdet, men kanske framför allt inom dövblindfältet. Vi kommer att fira Lena med ett öppet hus och hoppas att du har möjlighet att närvara!

Hög jordgubbstårta på ett vitt tårtfat på fot som står på en vit duk intill några staplade assietter och en liten bukett med prästkragar. Foto från Pixabay.Datum, tid och plats

Tisdag den 9 maj kl 13:30–16:30 i Lukassalen på Grand Hotel (Bantorget 1, Lund)

Vi bjuder på tårtbuffé!
Teckenspråkstolk (centraltolk) och slinga kommer att finnas hela eftermiddagen.

Anmäl dig (och ev sällskap) via denna länk

Varmt välkommen!

Ladda ned inbjudan till vårt öppet hus här (PDF)

 

Inbjudan på teckenspråk

Hylla Lena!

Kanske har du något foto eller en anekdot från Lenas långa yrkesliv? I så fall ber vi att du skickar detta till oss i förväg. Vi ser till att alla minnen går att ta del av under eftermiddagen och sparar dem i ett format som Lena kan ta med sig hem.

Vill du hålla ett tal på plats eller skicka en videohälsning? Då önskar vi att du meddelar det i förväg, så att vår toastmaster kan göra utrymme för ditt bidrag. Mejla Karen Catalán, eller ring henne på telefon 076-106 02 57, för att diskutera detaljer kring just kring just din hyllning. Vi behöver höra från dig eller få dina underlag senast den 20 april!