Tips! Webbinarium om forskningsmetoder inom dövblindhet

Torsdag den 3 juni kl 12-15 sänder Nasjonal kompetansetjeneste for døvblinde (NKDB) den tredje och sista delen i serien om forskningsmetoder inom dövblindhet.

Det här webbinariet riktar sig till alla som är intresserade av kunskapsutveckling inom tjänster för personer med kombinerad syn- och hörselnedsättning/dövblindhet. Programmet består av tre föreläsningar på engelska med den gemensamma titeln: ”Forskningsmetoder inom dövblindforskning – ett tvärvetenskapligt synsätt”. Föreläsare är

  • Foto: ansikten på tre män och en kvinna i varsin kvadratisk ytaMattias Ehn, legitimerad psykolog och medicine doktor. Mattias är verksam som psykolog i Dövblindteamet i Stockholm och forskar vid Audiologiskt forskningscentrum i Örebro.
  • Anstein Gregersen är chef för institutionen för juridik, filosofi och internationella studier och docent i filosofi vid Högskolan i Innlandet.
  • Rosemarie van den Bremer är forskare och postdoktor på Senter for diakoni og profesjonell praksis vid VID vetenskapliga högskola i Oslo.

Rolf Lund, specialrådgivare vid Eikholt och NKDB:s forskningsnätverk, är värd för programmet.

Mer information om program och anmälan hittar du här